Pilates -peruskurssi

Pilates -peruskurssista infoa! Peruskurssiin kuuluu 5 x 1 tuntia ja hinta koko kurssille on 90 €. Ilmoittautua voi meille soittamalla tai käymällä fysioterapian tai kuntosalin puolella. Tunnin ajankohta tulee olemaan tiistaisin klo 16:30-17:30 ja tarkempi aloituspäivä ilmoitetaan kun imoittautumisia on tullut. Ilmoittautumisaikaa kurssille on kaksi viikkoa.

Ohjaajana toimii Leena Kallio, Method Putkisto ohjaaja (MP Pilates, MP dynaaminen syvävenytys ja MP luonnollinen kasvoklinikka) Lisätietoa kurssista saat Leenan sivuilta http://www.mppilatesleenakallio.fi/ tai soittamalla Leenalle 0400 6662 67.

Henkilön Kyrönmaan Fysioterapia kuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s