FYSIOTERAPIA

Kyrönmaan fysioterapia on monipuolisia fysioterapiapalveluja tuottava yritys Seinäjoen Ylistarossa. Palveluja tuodaan tarvittaessa kotiin ja Ylistarosta käsin toimimmekin myös Isossakyrössä, Laihialla ja Seinäjoella.

Meiltä löydät asiantuntevia fysioterapeutteja, jotka ovat innostuneita ja aktiivisia omassa työssään. Kyrönmaan fysioterapiassa saat myös lymfaterapiahoitoja, akupunktiota, fascian käsittelyhoitoja, MCKenzie terapiaa sekä klassista hierontaa.Työfysioterapiapalveluja saat halutessasi työpaikallesi. Meillä pyörivät myös pienryhmät, joihin on helppo tulla ”rapakuntoisenakin” Voit tutustua palveluihimme ”palvelut”- valikossa.

Haluamme tarjota sinulle laadukasta palvelua, niin että saat mahdollisimman hyvän hoitotulokset. Meidän luokse sinun on helppo tulla, tule kuin kotiisi!

Voit tulla meille hoitoon lääkärin lähetteellä, josta Kela korvaa osan. Haemme Kelan korvauksen puolestasi. Hoidamme myös vaikeavammaisten kuntoutusta Kelan kautta sekä Seinäjoen terveyskeskuksen kautta. Voit tulla myös hierontaan tai harjoitteluun (joko yksilölliseen tai ryhmiin) ilman lääkärin lähetettä.