YRITYS

Kyrönmaan fysioterapia on perustettu vuonna 1994. Yrityksen perusti Tuula Harjamäki. Alussa Tuula toimi yksin, mutta työmäärän lisääntyessä mukaan on tullut lisää työntekijöitä.Yrityksesssä toimii tällä hetkellä neljä fysioterapeuttia.

Yrityksen tavoitteena on mahdollisimman hyvä ja laadukas fysioterapia ja siksi kouluttautuminen erilaisin kurssein ja myös pidemmillä koulutuksilla on tärkeää. Alkuaikoina Ylistaro oli kunta, mutta nykyään kuulumme Seinäjoen kaupunkiin. Terveyspalveluiden siirtyminen 30km:n matkan taakse vaikeuttaa kuntalaisten terveyspalveluiden saatavuutta ja pyrimmekin olemaan ”lähiapuna” niissä ongelmissa missä voimme. Yhteistyö sairaaloiden kanssa on tärkeää.

Kyrönmaan Fysioterapiaa perustaessa Tuulan ajatuksena oli hoitolaitos, jonne jokaisen olisi helppo tulla. Ystävällisyys, asiakasläheisyys ja ihmisestä välittäminen ovat meille tärkeitä arvoja.

Kyrönmaan fysioterapia valittiin vuoden 2012 erikoisliikkeeksi  Ylistarossa. Vuoden 2016 alussa Kyrönmaan fysioterapia laajenee kuntosalitoimintaan. Olet tervetullut!